Vår historia

Transportfirman grundades 1945 av Ola Korsells morfar Josef Karlsson som bedrev företaget till 1973 och gick då under namnet Nya Åkteriet Lundsbrunn. 1973 fick den yngre generationen ta över och 1979 delades företaget upp i olika bolag. Bengt Karlsson, som är morbror till Ola, drev bolagen fram till 2008, och firman hade då tre lastbilar som transporterade rundvirke åt skogsföretag i Västra Götaland. Ola började arbeta i företaget redan 1996 med att köra lastbil, och 2008 tog han över och döpte om firman till Korsell Transport AB. Idag är företaget verksamma i flera områden och har över tjugo lastbilar rullandes på vägarna. 

Kvalité rakt igenom​

Vår vision är att alltid erbjuda kundens bästa och finnas till hands hela tiden. Vi vill leverera genom hela processen, från start till slut! 

Vem är Korsell? 

Varumärket KORSELL har växt fram efter att entreprenören Ola Korsell investerat och byggt upp flera olika företag i områden runt Lundsbrunn. Idag är Ola ägare i fem olika företag inom transport, maskin och hydraulik, fastigheter och trädplockning. Efternamnet Korsell har blivit ett varumärke i västra Sverige och på den här sidan hittar du information om samtliga företag under varumärket.

Våra andra bolag

Korsell Transport

Över 20 lastbilar på vägarna.

Trädplockaren

Vi utför dina jobb på hög höjd!

Häljemo Fastigheter

Fastigheter i Lundsbrunn.