Våra tjänster

Anläggning

Korsell transport jobbar både med stora samt små kunder. Vi har allt från krokbilar till trailer transporter för de volym tunga anläggnings jobben. I vår vagnpark finns 12 stycken krokbilar som kan utföra alla slags transporter, inget är omöjligt då vi kan byta flak till kundens behov.

Vi har två stycken material trailar som är byggda för snabb lastning samt lossning. Vi har även två stycken kranbilar med krok som vi kan byta flak efter kundens behov. I vagnparken finns det en mängd olika flak som vi anpassar efter vad som skall transporteras.

Transporter

Vi utför alla slags transporter inga jobb för små, inga för stora då vi daglig dax tillsammans med våra samarbetes partner har tillgång till ca 50 fordon! Ring oss så löser vi det bästa för er med snabba och korta besluts vägar.

Skog

Med lång erfarenhet och stor kunskap har vi i generationer transporterat skoglig råvara sedan 1945. Södra skogsägarna är den största kund och välkänd för många. Tveka inte på att höra av er så fixar vi både rundveds transporter och ristransporter med specialbyggd bil. Vi hämtar även ditt lilla äppleträd och kör till egen mottagning.

Vi transporterar även slipers från olika järnvägs ombyggnader till deponi samt telefonstolpar till deponi. 2020 transporterade Korsell Transport rundvirke med 13 st bilar och vi snittar ca 650000 tusen skogskubik per år. 

Spannmål

Idag transporterar vi dagligen med två lastväxlar ekipage svenska vägar med spannmål samt olika slag av bulkvara.

I vår vagnpark har vi stor flexibilitet med möjligheter att hjälpa just dig då vi snabbt och lätt anpassar våra bilar till det flak som passar just det du kräver.

Fastigheter

Häljemo Fastigheter grundades efter att 13000 kvm industri lokaler blivit tomma 2013 i Lundsbrunn. Idag jobbar ca 210 personer och omkring 25 företag finns på området som rymmer 18 hektar industrimark. Häljemo fastigheter startade resan med tomma lokaler och idag så har vi byggt ytterligare kontors lokaler samt nya hallar. 2021 håller vi på att verkställa utbyggnad av industri lokal om ca 3000 kvm till nya hyresgäster.

Verkstad

I vår verkstad så sköts all service samt reparation på våra bilar men även kund bilar.

Vi hjälper er med diverse hydraulik slangar som vi tillverkar efter ert behov

Har ni problem med något så tveka inte att höra av er till oss vi hjälper er!

Kan vi hjälpa dig?

Hör av er till oss om ni har några frågor. Vi återkopplar så snabbt som möjligt! 

Häljemovägen 1, 522 72 Lundsbrunn
070 888 65 50
info@korselltransport.se